MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK DEPREM

MEB’de önemli değişiklikler öngören ve dershanelerin kapatılmasını içeren yasa bugün Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla yürürlüğe girdi. Yasayla birlikte, tüm il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile müdür yardımcıları görevden alındı.

14 Mart 2014 Cuma 13:19
MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK DEPREM
Dershanelerin kapatılması düzenlemesinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatında önemli değişiklikler öngören yasa, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayının ardından 1 gün sonra 14 Mart tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.
Yasa ile Milli Eğitim Bakanlığı’nda paralel devlet kadrolaşması iddiaları çerçevesinde müsteşarlık makamı hariç tüm üst yönetim kadrolarında önemli tasfiyeler yapılması bekleniyor.
Erzurum’da da İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ile birlikte müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri görevden alındı. Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin cemaatin abilerinden olduğu ve öğretmenlikten milli eğitim müdürlüğüne geçen hızlı yükselişte cemaatin önemli etkisi olduğu ileri sürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2014 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayse 2014-03-15 16:38:48

kendisi milli eğitim adına önemli bir şahsiyettir. bu şekilde haber yapmayın