MİDDER'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek

MİDDER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Aslan, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması yaptı

admin
admin
09 Şubat 2018 Cuma 11:46
MİDDER'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Mustafa Aslan, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması yaptı.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na canı gönülden destek verdiklerini ve sadece bir gün değil her gün devletin ve milletin yanında olduklarını ifade etti.

Söz konusu harekat kapsamında terör yuvalarının yıkıldığını ve yıkılmaya devam edeceğini vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:

"AK Parti Manisa Milletvekili ve MİDDER Onursal Başkanı Murat Baybatur ile Genel Başkanımız Serhat Çağ'ın destekleriyle aldığımız karar doğrultusunda Zeytin Dalı Harekatı'nı destekliyoruz. Kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Afrin'deki operasyonların asıl amacı ülkenin ulusal çıkarlarını korumaktır. Vatanımıza ve bayrağımıza gönülden bağlıyız. 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi gerektiğinde davet beklemeden devletimizin hizmetindeyiz. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar dilerim."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.