MHP'li Yazıcı'dan sert tepki!

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları kapsamında Palandöken'de yerli ve yabancı turistlere getirilen kayak yasağına bir tepkide MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı'dan geldi.

admin
admin
28 Aralık 2020 Pazartesi 22:36
MHP'li Yazıcı'dan sert tepki!

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları kapsamında Palandöken'de yerli ve yabancı turistlere getirilen kayak yasağına bir tepkide MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı'dan geldi. Yazıcı, “Alınan bu kararla birlikte şehrin kaybını nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz?“ diye sordu.

Palandöken'e gelen yabancı turistlere hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında kayak yasağı getirilmesine Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı da tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan MHP'li Yazıcı, “Kış ve spor turizmi merkezi olma yolunda yoğun mesafe kat eden Erzurumla ilgili Pandemi şartları bahane edilerek, sezonu başlamadan kapatmaya çalışılması ve bu sürecin baltalanması kabul edilemez” dedi.

Yazıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Pandeminin en yoğun seyrettiği yaz aylarında, yaz turizmini engellemeyen irade kış turizmine ve Erzurum gibi bölgelere sahip çıkmakla mükelleftir. Acaba sizlerin kesesine, turizm acentelerinize, otellerinize hitap etseydi bu kararı alma iradesi gösterebilir miydiniz? Alınan bu kararla birlikte şehrin ve eşrafının kaybını nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz? Yazıktır! Vebaldir! Günahtır! Bu kararı alanları esefle kınıyor, karardan süratle vazgeçilmesini Erzurum ve Erzurumluların haklı talepleri adına talep ediyoruz. Erzurum’un derdinden, sorunlarından yaşam zorluklarından bihaber yaşayan yöneticileri, siyasileri hep birlikte Erzurumlunun hakkına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.