MHP'li Aydın: Oynanan oyunları hepimiz biliyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar var, bunları hepimiz biliyoruz” dedi.

admin
admin
07 Haziran 2019 Cuma 14:39
MHP'li Aydın: Oynanan oyunları hepimiz biliyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İspir’de düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Törende partililere hitaben konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın, ülkenin zor sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkat çekerek, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar var, bunları hepimiz biliyoruz. 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan seçimler bu anlamda büyük önem taşıyor. Biz cumhur ittifakıyla yola çıktık. İçeride ve dışarıda oynan oyunlara engel olmak için bu ittifaka evet dedik. Sizler bu ittifakı sokakta kurduğunuz için bu ittifaka evet dedik. Aynı aile içerisinde iki kardeş iki partiye mensup ama ikisinin de ortak sevdası bu vatanın bu milletin birlik ve beraberliği olduğu için siz bu ittifaka ön ayak oldunuz, bizler de sizlerin temsilcisi olarak asıl sizsiniz bizler vekaleti elimizde bulunduruyoruz. O vekalete halel getirmeden kabul ettik ve yola çıktık” diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPKamil Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.