MHP ADAYI PROF. DR. AYDIN’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

03 Nisan 2014 Perşembe 19:17
MHP ADAYI PROF. DR. AYDIN’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ
Prof. Dr. Aydın mesajında, “Sevgili hemşehrilerim, dava arkadaşlarım ve seçim kampanyası süresince maddi, manevi desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen değerli gönül dostları; Öncelikle gösterdiğiniz yüksek teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı şükran, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun! Sonuçtan dolayı Şahsımızla ilgili üzüntümüz yoktur, Elhamdülillah, çünkü bu yola çıkarken illede, ya da herşeye ragmen değil hayırlı ise olsun dedik. Taktiri sorgulamadan, tabii ki sonuçtan çıkaracak siyasi derslerimiz de bulunmaktadır. Fakat şahsımız adına yaşadığım bir burukluk var ise; o da bu süreçte bize inanıp hiçbir beklentisi olmaksızın bizimle gönül birliği yapan siz değerli hemşehrilerime yaşattığımız hayal kırıklığıdır. Umarım bu hayal kırıklığından dolayı bize küsmez ve haklarınızı helal edersiniz. Bizim yapmaya çalıştığımız; Erzrurum’un bu zor süreçte bir öz evladı tarafından sahiplenilmesi noktasında tevdi edilen görevi layikiyle yerine getirmekti. Bizde haktan, hakikatten, hukuktan, ahlaktan ve siyasi etikten uzaklaşmadan siz değerli hemşehrilerimin üstün fedakarlıklarıyla bunu yapmaya çalıştık. Bu noktada özellikle bana inanan herkese; yurt içinden, yurt dışından destek ve dua gönderenlere, ülkü ve ilke sahibi genç kardeşlerime sağladıkları sinerjiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. En kalbi sevgi, saygı ve muhabbetlerimle.” ifadelerine yer verdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2014 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2014-04-09 17:48:26

kamil aydın il ve ilçe teşkilatlarının ve oktay öztürkün cezasını çekmiştir karslı oktay öztürk milletvekili şehrin öz çocuğu kamil aydın belediye başkanı değil asıl mhp bunu düşünsün ithal ismail köse zeki ertugay oktay öztürk bu kafayla mhp erzurumda hep kaybediyor.

Avatar
Abdurrahim Altun 2014-04-04 12:08:21

Başkanım bizde seni rn kalbi duygularimizla selamlar allaha amanet olasin siz ve sizi gibilere ihtiyacimiz var