“MEVLANA VADİSİ” PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan “Mevlana Vadisi” projesinin protokolü bugün imzalandı.

29 Şubat 2012 Çarşamba 17:36
“MEVLANA VADİSİ” PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan’la birlikte protokole imza koyan Başkan Küçükler, “Sosyal yaşam ve yeni rekreasyon alanları oluşturma noktasındaki hassasiyetimizi bu projeyle perçinlemiş olacağız” dedi.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA), ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Mevlana Vadisi” projesinin protokolü imzalandı. Başkan Küçükler’in makamında imzalanan protokolle Çat Yolu’nu Yenişehir’e bağlayan Mevlana Caddesi’nin bir turizm cennetine dönüştürülmesi yönünde önemli bir aşama daha geride bırakılmış oldu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’un çehresine yeni bir güzellik katacak olan “Mevlana Vadisi” projesinin protokolünün imzalanmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu imza aslında Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alanlar ve sosyal yaşam alanları oluşturma noktasındaki hassasiyetimizin de bir nişanesidir. Mevlana Vadisi projemiz tamamlandığında Erzurum eşsiz bir güzellikle daha buluşmuş olacak. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

KUDAKA GENEL SEKRETERİ ALTAN: PROJE BÖLGE İÇİN ÖRNEK OLACAK…
KUDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan da, uygulanmasına bu yıl başlanacak olan “Mevlana Vadisi” projesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i tebrik ederek, söz konusu projenin bölge için de örnek teşkil edeceğini dile getirdi.
KUDAKA’nın işletmeleri, sivil toplum örgütlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını çeşitli projeler hazırlanması suretiyle mali açıdan desteklediğine dikkati çeken Altan, söz konusu destekleme sürecinde 16 milyon liralık bir bütçenin paylaştırılacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan “Mevlana Vadisi” projesinin ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında destekleneceğini belirten Altan, çalışmanın Erzurum’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 29.02.2012 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.