Meteoroloji balonu liseli öğrenciler tarafından atıldı

Meteoroloji Radyosonde Balon Atımı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseli öğrenciler tarafından yapıldı.

admin
admin
18 Mayıs 2019 Cumartesi 01:51
Meteoroloji balonu liseli öğrenciler tarafından atıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün atmosferin üst seviyelerinden veri elde etmek ve atmosferin meteorolojik profilini çıkarmak için yüksek atmosfer gözlemleri yapmak üzere her gün saat 02.00 ve 14.00'de gerçekleştirdiği “Radyosonde Balon Atımı” işlemini bu kez liseli öğrenciler yaptı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğündeki etkinlikte atılan balonun üzerinde “İstikbal göklerde bu vatanın gençleri gönüllerde” yazısı ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Meteoroloji logoları ve Türk bayrağı yer aldı.

Balon atımı İstanbul, İzmir, Ankara, Isparta, Adana, Diyarbakır, Samsun, Kayseri ve Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüklerinde aynı anda yapıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.