METAN GAZI CAN ALDI

Pasinler ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında metan gazından zehirlenen 3 işçiden biri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

11 Kasım 2014 Salı 11:06
METAN GAZI CAN ALDI
Erzurum’un Pasinler ilçesinde dün kanalizasyon çalışması sırasında metan gazından zehirlenen 3 işçiden biri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Kaplıcalar Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde tıkanan kanalizasyonu açmak için çukura giren ve metan gazından zehirlenen Necati Aras, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aras'ın cenazesi Pasinler’de toprağa verildi. Zehirlenen diğer işçiler Muhammet Emin Toy ile Oğuzhan Taşçıoğlu ise Pasinler Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.