MESLEK SEÇİMİ OKUL SEÇİMİ İLE BAŞLAR

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak meslek seçiminin okul seçimi ile başladığını ifade etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 10:49
MESLEK SEÇİMİ OKUL SEÇİMİ İLE BAŞLAR
Vali Altıparmak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yer almanın SBS kadar önemli olduğunu da söyledi.
Türkiye genelinde ilk 1000'e, Erzurum'da ise ilk 20'ye giren öğrenciler Murat Sinan Metin, Ayşenur Malkoç ve Ebru Tansu Yurtançıkmaz’ı makamında kabul eden ve tek tek tanışan Vali Altıparmak ileride hangi üniversite ve bölümde okumak istediklerini sorarak çeşitli nasihatlerde bulundu. Dereceye giren öğrencileri altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendiren Vali Altıparmak, beraberinde gelen Okul Müdürü ve öğretmenlerini de tebrik etti.
Öğrenciler ve okul idarecileriyle uzun uzun sohbet eden Vali Altıparmak yabancı dil öğrenmenin, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yer almanın SBS kadar önemli olduğunu söyledi.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Okul Müdür Yardımcısı Abdulhamid Yıldırım, öğretmenler Nuray Alim, Adem Muğdik ve Gülşen Başar’da hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.