MEŞALELİ KAYAK GÖSTERİSİ NEFES KESTİ

Palandöken'de yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen meşaleli kayak ve havai fişek gösterileri nefes kesti.

01 Ocak 2012 Pazar 14:47
MEŞALELİ KAYAK GÖSTERİSİ NEFES KESTİ
Palandöken Dedeman Oteli'nde düzenlenen yeni yıl etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Kayak pistinde soğuk hava altında gerçekleştiren meşaleli kayak gösterisi yoğun ilgi görürken, havai fişek gösterisi de Erzurum semalarını aydınlattı. Çoğunluğunu Rus turistlerin oluşturduğu tatilciler, yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşarken, dilek balonları uçurarak yeni yıl temennisinde bulundular.
Meşaleli kayak gösterisini yapan sporcuların 2012 ateşini yakması da büyük alkış topladı. Turistler, yakılan 2012 ateşi önünde fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Turistler daha sonra, kayak pistinde dans eden oryantal Esra'yı izleyerek eğlendi. İlk kez soğuk ve karda dans ettiğini belirten oryantal Esra, "Çok soğuk. Kar üzerinde dans etmek bir hayli zor oldu" diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.