MERKEZ PARTİ PALANDÖKEN VE YAKUTİYE İLÇE BAŞKANLARINI TANITTI

Merkez Partisi (MEP) Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile Palandöken ve Yakutiye İlçe Başkanlarının tanıtımı yapıldı.

06 Aralık 2014 Cumartesi 11:36
MERKEZ PARTİ PALANDÖKEN VE YAKUTİYE İLÇE BAŞKANLARINI TANITTI
MEP Erzurum İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantı ile Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı, Yakutiye ilçe Başkanı Dursun Ali Akkoç, tanıtıldı.

İlçe Başkanlarının tanıtım toplantısında konuşan MEP Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, “Erzurumluların kendi evladı olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’ya sahip çıkacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.” Bertarafçı değil kucaklaştırıcı olacağız. Erzurum’da 11 ilçenin teşkilatlanmasını tamamladık. Bu ay sonuna kadar da diğer ilçelerimizdeki teşkilatlanmamızı tamamlayacağız.” dedi.

Bir gazetecinin diğer partilerle ittifak olup olmayacağını sorması üzerine cevap veren İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, hiçbir partiyle beraberliğin olmayacağını söyledi. Basın toplantısı sonunda ise Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı ve Yakutiye ilçe Başkanı Dursun Ali Akkoç’a, İl Başkanı Mustafa Yıkıcı tarafından rozet takıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.