Mehmetçik Vakfı'ndan mevlit programı

TSK Mehmetçik Vakfı tarafından; Genel Müdürlük ve Temsilciliklerin bulunduğu illerde Aziz Şehitlerimiz, merhum olmuş Mehmetçikler ile bağışçılar için mevlit okutuldu.

admin
admin
10 Haziran 2018 Pazar 00:45
Mehmetçik Vakfı'ndan mevlit programı

Organizasyon kapsamında Erzurum’da Üniversite Camisi’nde okunan mevlitekatılım oldukça yoğundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı şunları söyledi: “Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz ve merhum olmuş Mehmetçiklerimiz ile bağışçılarımız için;TSK Mehmetçik Vakfı tarafından Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa’da mevlit okutuldu. Bu kapsamda Erzurum’da Üniversite Camisinde Cuma Namazı öncesi okutulan mevlide şehit ailelerimiz, gazilerimiz, bağışçılarımız ve Erzurumlu hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Mevlidimizi okuyan değerli mevlithanlarımız ile mevlidimize iştirak eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle; Aziz Şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ile bağışçılarımıza Allahtan rahmet, şehitlerimizin geride kalan ailelerine, hayatta olan gazilerimiz ile bağışçılarımıza sağlık ve esenlikler diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramlarını içtenlikle kutluyorum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.