Mehmetçik sürpriz yaptı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsaldaki çocukların bayramını kutladı.

admin
admin
24 Nisan 2020 Cuma 14:17
Mehmetçik sürpriz yaptı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentin kırsal mahallelerindeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Jandarma ekipleri, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle günlerini kırsaldaki evlerinde geçiren çocukları 23 Nisan’da da unutmadı.

Ekip aracını Türk bayrağı ve balonlarla donatan jandarma personeli, kırsaldaki şehit ve gazi çocuklarının evlerini de ziyaret etti.

Zaman zaman kar yağışının yaşandığı alanlarda çocuklarla buluşan jandarma ekipleri, çocuklara pasta kesti ve hediye dağıttı.

Çeşitli etkinliklerle çocuklara eğlenceli anlar yaşatan jandarma ekipleri, kırsaldaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na mutluluk kattı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.