“MEHMET AKİF” ERZURUM'DA UNUTULMADI

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Erzurum’da program düzenlendi

admin
admin
13 Mart 2016 Pazar 12:02
“MEHMET AKİF” ERZURUM'DA UNUTULMADI
İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Erzurum’da program düzenlendi 

Erzurum Palandöken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda Akif’in hayatı, kişiliği ve eserleri öğrenciler tarafından büyük bir başarı ile sergilendi.

Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen ve Palandöken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla hazırlanan programda, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Vedat Kargın dinleyicilere Mehmet Akif’in hayatı ve kişiliği konusunda bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından öğrencilerin okuduğu birbirinden güzel Mehmet Akif şiirleri, yine öğrenciler tarafından sergilenen İstiklal Marşının Kabulü, Akif’in hatıraları sunumu ve İstiklal Marşı Oratoryosu salonu dolduranlarca alkışlandı.

Program sonunda bu yıl 8 Kasımda düzenlenen “Tabyalar Yürüyüşü” konulu ilk ve orta dereceli okullar arasında yapılan şiir, kompozisyon, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vali Dr. Ahmet Altıparmak tarafından ödül verdi. İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla aynı program içinde ayrıca Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Mehmet Akif konulu resim sergisi düzenlendi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Akif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.