MASA TENİSİNDE ÖDÜLLER DAĞITILDI

Erzurum GHSİM ile Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları ödül töreni ile sona erdi.

08 Nisan 2014 Salı 08:14
MASA TENİSİNDE ÖDÜLLER DAĞITILDI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi. Her yaş grubundan vatandaşın katıldığı ve iki gün süren müsabakalar büyük bir ilgi gördü. 200’ü aşkın katılımcı ile 10 ayrı masada yapılan masa tenisi müsabakalarında dereceye girenlere Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile diğer davetliler tarafından madalya ve Cumhuriyet altını hediye edildi.

KARABÖRK İLE ARISOY’DAN GÖSTERİ MAÇI

Erzurum’da Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakalarını Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş izledi. Nefesleri kesen müsabakalarda Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’da bir gösteri maçı yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maçta spor severler iki başarılı bürokratı alkışladı.

DURMUŞ: MASA TENİSİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, düzenlenen müsabakalara katılımın bir hayli yoğun olduğunu belirterek, “Biz Erzurum’da Polis Haftası münasebetiyle masa tenisi turnuvası yaptık. Hakemlerimiz çok başarılı maçlar yönetti. Sporcular kıran kırana mücadele etti. Masa tenisinde yılın 12 ayı hız kesmiyoruz. Hemen hemen her hafta etkinliklerimiz var. Bu etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2014 08:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.