Mareşal’ın üstüne su mu içelim?

Mareşal’ın üstüne su mu içelim?

admin
admin
18 Haziran 2019 Salı 22:20
Mareşal’ın üstüne su mu içelim?

Vedat REFAYELİ

2016 yılından itibaren Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak çalışıyordu Mareşal Çakmak Hastanesi.

Bugün kapandığı haberlerini duyuyorum. Kapısına kilit vurulmuş ve buraya tedavi veya kontrole gidenler başka hastanelere yönlendiriliyormuş.

Düne kadar büyük yoğunluğun yaşandığı, insanların sağlık için akın etiği Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesinin önünden önceki gün geçtim, in-cin top oynuyor.

Kaynağım hastanenin kapandığını söylüyor ama ben buna inanmak da istemiyordum. Tüm iyi niyetimle ‘’geçici bir şeydir’’ diyorum. Halen daha inanamıyorum.

Bu konuda gazetedeki muhabir arkadaşlara söyledim, bir baksınlar, araştırsınlar diye.

Eğer gerçekten daha yeni sivile açılan bir hastane kapanmışsa bu çok üzücü. Çünkü son zamanlarda bu hastanesini vatandaşlar tarafından rağbet edildiğimi ve ‘su yolu’ ettiklerini gözlemledim.

Bir zamanların ‘limone’si gibiydi!

Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerinden bu konuda bir açıklama bekliyoruz. En azından daha yeni hizmete açılan bu hastane niye kapanıyor, o binanın akibeti ne olacak?

Kapandıysa niye onca masraf edildi de açıldı? Eğer kapanmadıysa niye bu söylenti var?

Lütfen en acilinden cevap!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.