MANYAS’A DADAŞ KAYMAKAM

Manyas Kaymakam vekilliğine atanan Muhsin Çamlıca ilçedeki görevine başladı.

admin
admin
10 Ekim 2016 Pazartesi 20:01
MANYAS’A DADAŞ KAYMAKAM
Balıkesir'in Manyas ilçesinde Kaymakam İbrahim Gencer’in FETÖ/PYD soruşturması kapsamında tutuklanması ve görevden ihraç edilmesi ile boşalan Manyas Kaymakam vekilliğine atanan Muhsin Çamlıca görevine başladı. Göreve başlayan Çamlıca, "Hizmet için geldik. Devletimizin güler yüzünü, şefkatli elini tüm vatandaşlarımıza eşit olarak dağıtacağız" dedi.
MUHSİN ÇAMLICA KİMDİR?
1984 yılında Erzurum’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2007 yılında mezun olduktan sonra 2013 yılına kadar Maliye Bakanlığının çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2013 yılı Haziran ayından itibaren İçişleri Bakanlığında Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Çamlıca, Erzurum Valiliği emrinde çeşitli ilçelerde staj yaptı. 1 yıl süre ile Ürdün’de Arapça kursu gören Muhsin Çamlıca evli ve bir çocuk babası.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.