MAGESDER’DEN VALİ ALTIPARMAK’A TEŞEKKÜR

Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER), kısa bir süre önce kapatılan ve tekrar açılacak olan PTT Şubesi’nde dolayı Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür etti.

05 Aralık 2014 Cuma 01:10
MAGESDER’DEN VALİ ALTIPARMAK’A TEŞEKKÜR
Ekonomik sirkülasyonun yoğun olduğu Mahallebaşı’nda kapatılan PTT Şubesi yeniden açılıyor. ‘Şubelerin fazla olduğu’ gerekçesiyle kapatılan şube, MAGESDER’in yoğun talebi sonrasında tekrar açılıyor.

PTT’nin kuruluşunun 170. Yılında, dönemin Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret eden, PTT Bölge Müdürü Faruk Fakirullahoğlu, Mahhallebaşı semtine bir PTT şubesi açılması konusu gündeme gelmiş ve MAGESDER’inde katkılarıyla şube kurulmuştu. Uzun bir süre açık kalan şube tekrar kapatılması üzerine gerekli görüşmeleri yürüten Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER), Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek, konuyu tekrar gündeme getirdi.

OLUMLU SONUÇ ALINDI

Kalkınmışlıkta ve imar konusunda oldukça geri kalan Mahallebaşı, MAGESDER’in büyük katkılarıyla tekrar hayat buluyor. Daha önce kapatılmak istenen Ziraat Bankası şubesi içinde büyük mücadele veren MAGESDER, şimdide kapatılan PTT Şubesi için kolları sıvadı.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile görüşen MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, semt sorunlarını ve istekleri bildirdi. Devlet kurumlarının şehrin doğusuna hayat vereceğini ifade eden Oğuz, PTT Şubesi’nin açılmasının önem arz ettiğini söyledi.

PTT’nin 21 Şubesinin Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerine açılmasının insanları çok memnun ettiğini ifade eden Oğuz, “Mahallebaşı semtimiz özellikle esnafımız ve güney ilçelerinde gelen insanlar ayrıca Ağrı, Muş, Van ve civar şehirlerde gelen vatandaşlarımız Mahallebaşı’nda ikamet ediyor. Tüm işlerini burada hallediyor. Özellikle devlet kurumlarının buralarda olması hem şehrin doğusunu hareketlendirecek, hem de o bölgeden gelen insanların işlerini kısa zamanda çözecektir. Sayın Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ve Erzurum PTT Başmüdürü Cafer Yavuz ile görüştük. Sayın valimizin talimatını sayın Yavuz, olumlu karşılayıp, şubenin açılması konusunda gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi. MAGESDER, olarak bizlerde yer konusunda gerekli destek istendi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı ERTANSA Aş’ye yaptığımız görüşmeler sonucu resmi yazıların yazılmasını ve yer konusunda yeni yapılan Süt Ürünleri Çarşısı’nda bir yer verilmesi gündeme geldi. PTT Erzurum Bölge Müdürlüğü gerekli yazışmaları tamamladı. En kısa sürede yer teslimi yapılıp, şubemiz tekrar açılacaktır” dedi.

SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Erzurum’da göreve başladığı günden bugüne kadar Mahallebaşı semtiyle ayrı bir uğraş yürüten Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER) Başkanı Abdurrahman Oğuz, “Erzurum Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen "Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo-Ekonomik" Projesi kapsamında derneğimizle birlikte görev aldık. Bölgenin kalkınması konusunda sayın valimiz elini taşın altına koymuştur. Açılan her kurumu ve gelen hizmetleri bütün esnafımız sahiplenmiştir. Korunması konusunda gerekli desteği bizlerde vermekteyiz. En kısa sürede Sayın Valimize bir teşekkür ziyaretinde bulunup, memnuniyetimizi dile getireceğiz” dedi.


Editör

Son Güncelleme: 05.12.2014 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.