KURUMSAL HİMAYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Erzurum’da kurumsal himaye çalışmaları artarak devam ediyor.

19 Ocak 2014 Pazar 15:36
KURUMSAL HİMAYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıpamak’ın himayesinde geliştirilen proje çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihtiyacı olan okullara kurumsal destek sağlanıyor. 27 kamu kurumuna dağıtımı yapılan 51 okulun ihtiyaç tespitleri yapılarak bu okullara yardım çalışmalarına başlanıldı. Projeye dahil olan Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü 6 okulun kurumsal himayesini alarak bu okullarda birtakım çalışmalar yaptı. Bu kapsamda Palandöken İlçesindeki Yağmurcuk İlkokulunun araç gereç odası ve kömürlük tadilatı, ana sınıfı tadilatı, okul ve lojman pencere kepenkleri tadilatı, sınıf tahtaları değişimi ve okul bahçe düzenlemesi, Hınıs İlçesinde Bellitaş İlkokulunun su ve elektrik tesisatı onarımı, müdür odası ve ana sınıfına laminat döşenmesi, okul lavabolarının yenilenmesi ve kazan dairesi onarımı çalışmaları yapıldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ise aynı proje kapsamında Yakutiye İlçesi Şehitler İlkokulu’na kütüphane tadilatı kapsamında bilgisayar masası, dolap, koltuk ve kitaplık ve netbook alındı. Aynı kurum tarafından kütüphaneye kitap bağışında da bulunuldu.

Editör

Son Güncelleme: 19.01.2014 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.