KURBAN PAZARINDA SIKI PAZARLIKLAR BAŞLADI

Kurban Bayramına sayılı günler kala Erzurum hayvan pazarların hareketlenmeler başlarken besicilerle kurbanlık alıcıları arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 18:57
KURBAN PAZARINDA SIKI PAZARLIKLAR BAŞLADI
Hayvan pazarına kurbanlıklarını satmak için gelen 13 yaşındaki Ahmet Şahin, 1 hafta içerisinde 13 tane kurbanlık sattığını söyledi. 

Kurban Bayramına az bir süre kala Erzurum hayvan pazarında hareketlilik yaşanırken besiciler ile alıcılar arasında sıkı pazarlıklar başladı. Bu yıl kurban fiyatlarının çok uygun olduğunu ifade eden besiciler bu yıl herkesin kurban kesebileceğini söylediler. Bazı besiciler ise kurban fiyatlarının ucuz olmasından dolayı zarar ettiklerini ve hayvanlarının para etmediğini belirtti.

1 TONLUK PAŞA 7 BİN TL’YE ALICISINI BULDU

Erzurum Hayvan Pazarının en büyük tosunu olan 1 tonluk paşa, bir çok alıcının gözünden kaçmadı. Yoğun talebin olduğu paşa, yapılan sıkı pazarlık sonucunda 7 bin TL’ye alıcısını buldu.

13 YAŞINDAKİ AHMET 1 HAFTADA 13 TANE KURBAN SATTI

Erzurum’da 6. Sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Ahmet Şahin, hafta sonları okul olmadığı zaman hayvan pazarına gelerek hayvanlarını satmaya çalışıyor. 1 haftada 13 tane kurbanlık sattığını ifade eden küçük satıcı işlerinin çok iyi olduğunu hafta sonu sabah erken saatlerde hayvan pazarına arkadaşlarıyla beraber geldiğini ve hayvanlarını sattıklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 05.10.2013 18:58
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKurban Pazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.