KUR’AN-I KERİM DİKSİYON KURSU AÇILDI

Erzurum’un Palandöken ilçesinde kadın Kur'an kursu öğreticilerine yönelik, Kur'an kursu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için diksiyon kursu açıldı.

07 Şubat 2014 Cuma 15:03
KUR’AN-I KERİM DİKSİYON KURSU AÇILDI
Palandöken Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde başlatılan Kur’an-ı Kerim diksiyon kursuna kadın Kur’an-ı Kerim öğreticileri katılıyor. Abdulkadir Şehitoğlu’nun hocalık yaptığı kursta kadın hafızlar, Kur’an-ı Kerim'i en güzel bir şekilde telaffuz etmek için eğitim alıyor. 15 gün sürecek kurs sonunda kursiyerlere sertifika verilecek. Abdulkadir Şehitoğlu, “Kur'an kursu öğreticisi arkadaşlarımız, yüce dinimizin, insanlığın hem dünya em de ahiret mutluluklarını temin etmeyi hedefleyen emirlerini tebliğ ederken, şüphesiz önemli ve hassas bir görevi yerine getirmektedirler. Diksiyonda başarı; kişinin okuduğunu, söylediğini içinde duyabilmesine, içinden geldiği gibi sıcak, içten söyleyebilmesine bağlıdır. Bazen bir tek kelimenin telâffuzu bile, o kişinin geçmişi, öğrenim derecesi, zihin faaliyeti ve yeteneği hakkında fikir verebilir" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.