KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SAYFASINDA İLÇELER UNUTULDU

Erzurum İl kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün web sayfasında ilçelerin eksik olarak yer alması tepkilere neden oldu.

16 Nisan 2013 Salı 17:38
KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SAYFASINDA İLÇELER UNUTULDU
Erzurum İl kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün web sayfasında ilçelerin eksik ve yanlış yer alması tepkilere neden oldu. Sitede Şenkaya ve Karaçoban ilçeleri yer almazken, 5 yıl önce Aziziye olan Ilıca'nın da eski ismiyle yer alması dikkat çekti.

16 ilçenin yer aldığı sitenin güncellenmemesi ve Şenkaya’nın ilçeler arasında yer almaması özellikle Şenkayalı vatandaşların tepkisine neden oldu. Şenkayalılar Derneği yöneticileri, “1946 yılında ilçe olan Şenkaya Türkiye’nin okuma yazma oranı en yüksek olan ilçesidir. Bu itibarla Erzurum’un önemli kültür merkezlerinden birisidir. Doğa turizmi, ormanlarıyla coğrafi yapısıyla bitki örtüsüyle zengin florasıyla tarihi ve kültür varlıklarıyla böylesine yoğun olan bir ilçenin Kültür ve Turizm Müdürlüğünce unutulmuş olmasını üzüntüyle karşılıyoruz” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 17:41
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIlçeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.