KÜLTÜR KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK KAMPANYA

Erzurum Kültür Kurulu İlköğretim Okulu öğrencileri, Paşapınar bölgesindeki ağaçlandırma alanına 4-A Sınıfı öğretmeni Asuman Turan ile birlikte 800 fidan dikmenin heyecanını yaşadı.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 19:52
KÜLTÜR KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK KAMPANYA
Kültür Kurumu İlköğretim Okulu 4-A Sınıf Öğrencilerinin başlattığı “Senin de bir dikili ağacın olsun” kampanyasına gönüllü olarak katıldı. Öğrenciler kendi imkânları ile temin ettikleri fidanları gönüllü olarak fidan diken öğrencilerin sınıf Öğretmeni Asuman Turan,”Öğrenci ve öğrenci velilerimizin desteği ile okulumuz adına Paşapınar mevkiindeki ağaçlandırma bölgesine 800 adet fidan diktik. Daha yaşanabilir bir çevre adına çalışmalarımızı ve ağaçlandırma faaliyetlerini her yıl sürdürmeyi hedefliyoruz. Tek amacımız buradaki sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2013 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.