KUDAKA’DA DÖNEM BAŞKANI VALI ALTIPARMAK OLDU

KUDAKA 61.Yönetim Kurulu Toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.

21 Kasım 2014 Cuma 00:00
KUDAKA’DA DÖNEM BAŞKANI VALI ALTIPARMAK OLDU
Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı devir teslim töreni ile Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak’a devredildi. Vali Altıparmak 2015 Kasım ayına kadar yönetim kurulu toplantılarına başkanlık edecek.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 61. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Erzurum’da gerçekleştirildi.
Toplantı öncesinde Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek onur defterini imzaladılar.
Toplantının açılışında yapılan sunum ile Ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlere ilişkin olarak yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.
Yapılan toplantıda;
Kalkınma Ajansı 2015 yılı Çalışma Programı çerçevesinde, 2015 yılında 12.000.000,00 TL bütçeli proje teklif çağrısına çıkılmasını öngören başvuru rehberlerinin kabul edilmesine,
Kalkınma Bakanlığı’ndan alınacak görüş ve onay sonrası, proje teklif sürecinin uygulamaya konulmasına,
Kalkınma Ajanslarının sağlayabileceği mali destek türlerinden olan Güdümlü Proje Desteği kapsamında 4.500.000,00 TL Ajans desteğini öngören ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yürütülecek olan “Erzurum Kültür, Fuar ve Kongre Merkezi” güdümlü projesinin uygulanmasına karar verildi.
Toplantı sonunda Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığı, yapılan devir teslim töreni ile 2015 yılı Kasım ayına kadar Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a devredildi. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’a Yönetim Kurulu Başkanlığı sürecinde Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin kalkınması adına verdiği desteklerden dolayı Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2014 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.