KUDAKA GENEL SEKRETERİ RIFAT ALTAN ANKARA’YA ATANDI

KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan görevinden ayrılacağını açıkladı.

21 Ocak 2013 Pazartesi 12:02
KUDAKA GENEL SEKRETERİ RIFAT ALTAN ANKARA’YA ATANDI
Eşinin tedavisi sebebiyle tayin istediğini, bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü’ne atandığını belirten Altan, çalışma sürecinde kendisine ve kuruma destek olanlara şükranlarını sunduğunu açıkladı. 

KUDAKA Genel Sekreteri Altan yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti, “Eşimin Ankara'da devam eden kanser tedavisi sürecinde Ankara'da çalışma zorunluluğum hasıl olduğundan, İçişleri Bakanlığı'ndan Mülki İdare Amirliği mesleğime dönmek üzere Ankara'da uygun bir kadroya atanma talebinde bulunmuştum. Bu doğrultuda, 19.01.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan müşterek kararname ile İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Dolayısıyla, 17 Aralık 2009 tarihinde başladığım Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik görevimden ayrılmak durumundayım.

Kurumsallaşma sürecini çok kısa sürede tamamlayarak modern ve sağlam bir kurumsal yapıya kavuşturulan Kalkınma Ajansı olarak 3 yıl boyunca Ajansımızın sorumluluk bölgesi olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerimizin kalkınması için var gücümüzle çalıştık ve Ajans olarak bölgenin kalkınmasına hep beraber önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Bu süreçte bizlerin yanında, bizlere yardımcı olan herkese şükranlarımı sunuyorum.Gerek Kalkınma Bakanlığımızın, gerekse de başta Sayın Valilerimiz olmak üzere, Yönetim ve Kalkınma Kurullarının çok değerli üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının hep desteklerini gördük. Bölgemiz halkı ile kaynaşarak kalıcı dostluklar edindik. Kalkınma Ajansının öncülüğünde ve koordinasyonunda Bölgemizdeki tüm paydaşlarla birlikte oluşturulan sinerjinin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Bölgede giderek daha fazla sahiplenilen, ilgili tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket eden Kalkınma Ajansımızın, nitelikli, dinamik ve kendini bölgenin kalkınmasına adamış uzman kadrosuyla, gelecekte çok daha başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancım tamdır.

25 Ocak 2013 tarihinde Erzurum'dan ayrılacağım. Ocak ayı sonunda da Ajans ile resmi ilişkimi kesmiş olacağım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2013 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.