KÜÇÜKLER'E BİR TEŞEKKÜR, BİR VEDA

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve Türk-İş Sendikası 9. Bölge Temsilciliği’ne veda eden Orhan Gözgeç’i kabul etti.

05 Haziran 2012 Salı 15:44
KÜÇÜKLER'E BİR TEŞEKKÜR, BİR VEDA
Küçükler, özel olarak ilgilendiği misafirlerine ziyaretleri anısına çeşitli hediyeler sundu.
Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, 3. Türk Dünyası Şöleni’ne sunduğu katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teşekkür etti. Ceylan, bu organizasyonla Erzurum’u Türk dünyasının merkezi haline getirmeyi planladıklarını belirterek, “Bundan önceki organizasyonlarımızda olduğu gibi, bu yıl da Büyükşehir Belediyesi’ni yanımızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Sayın Başkanımıza bu ilgi ve alakasından dolayı Güneş Vakfı olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, dünyadaki en eski ve en köklü milletlerden olan Türk milletini, farklı coğrafyalara uzanan kökleriyle birlikte Erzurum’da buluşturmanın takdire şayan bir gerişim olduğunu ifade etti. Küçükler, “Aynı gövdeden fışkıran tüm dalları ve budaklarıyla bizler, varlığımızın farkında olmak, tanışmak, kaynaşmak, dayanışmak, işbirliği yapmak ve el ele vermek zorundayız. Geleceğe kültürümüzle, sanatımızla, sosyal ve ekonomik potansiyellerimizle ve bilimimizle damga vurmak istiyorsak, bilinmelidir ki, millet olarak bir arada bulunmak zorundayız. Güneş Vakfı’nın girişimleriyle organize edilen 3. Uluslararası Türk Dünyası Şöleni, bu misyonu gerçekleştirme noktasında atılmış çok önemli bir adımdır” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Güneş Vakfı Genel Başkanı Ceylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e ebru tablo ve Orhun Kitabeleri’nin maketini hediye etti.

VEDA ZİYARETİNDE BULUNAN ORHAN GÖZGEÇ’İN GÖZLERİ DOLDU…
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türk-İş’in uzun yıllar 9. Bölge Temsilciliği görevini yürüten Orhan Gözgeç’i de ağırladı. 9. Bölge Temsilciliği’nin kapatılmasının ardından görevi bırakan Gözgeç, Başkan Küçükler’e veda ziyaretinde bulunurken gözyaşlarını tutamadı. Başkan Küçükler’in, Erzurum’a hizmetleri anısına Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir şilt armağan ettiği Orhan Gözgeç, duygulu anlar yaşadı. Erzurum’da uzun yıllar sendika temsilciliği yaptığını ve Erzurum’a hizmet için elinden gelen her türlü gayreti gösterdiğini ifade eden Gözgeç, “Erzurum’a hizmet noktasında samimi olduğuna yürekten inandığımız Sayın Başkanımızla vedalaşmak için geldik” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, sendikal örgütlenmenin köşe taşlarından olan Gözgeç’e bundan sonraki iş ve meslek yaşantısında başarılar diledi.

Editör

Son Güncelleme: 05.06.2012 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.