Küçükler Kuzeydoğu Bölge Şampiyonası ve Hakemleri

Küçükler Kuzeydoğu Bölge Şampiyonası 28 -31 Mart 2012 tarihleri arasında Gümüşhane’de Ardahan, Ordu, Giresun, Trabzon, Sivas, Rize ve Erzurum’un katılımıyla yapıldı. 7 İl birincileri 4 gün mücadele ettiler.

03 Nisan 2012 Salı 10:22
Küçükler Kuzeydoğu Bölge Şampiyonası ve Hakemleri
Bu mücadele sonunda yıldızlarda olduğu gibi final müsabakasını yine Erzurum – Rize oynadı.
Erzurum DSİ Spor yıldızların rövanşını almak istese de Çağrı hoca yönetimindeki Rize takımı buna müsaade etmedi ve Isparta’da yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’nda Rize’yi temsil edecektir. Buradan kendilerine başarılar diliyorum.
 
DSİ Spor Kulübü küçük takımı geçen yıl Rize’de yapılan Şampiyonayı üçüncü olarak bitirmişti, bu yıl ise ikinci oldu. Aslında başarılı olmuş diyebiliriz; tabi hedef şampiyonluk olunca ikincilikleri başarı saymıyoruz. Küçük dev adamlarımı tebrik ediyorum, çünkü ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Sağolsunlar seneye devam…
 
HAKEMLER
 
Hakemler açısından baktığımızda çok kaliteli bir turnuva olmuştur. Şampiyon olamayan bir takımın yöneticisi olarak hakemleri övmek sık görülen bir şey olmasa da ben her zaman doğrunun yanındayım. Kendi menfaatlerimden çok hakkın yanında olmuşumdur. Şimdi art niyetli BEYLER çıkıp diyecekler ki, “geçen yazılarında hakemleri eleştirdin şimdi övüyorsun.” desinler, boş ver, hani bir Atasözü var ya “…… Kervan yürür” misali.
 
Turnuvaya Tahsin Öncül beyin maçlara hakem atamaları dört dörtlüktü. Ondan dolayı hiçbir maçta hakemlik olay olmamıştır. Hakemlerimizi tek tek ele aldığımızda Ordu bölgesi hakemi olan Mine Korkutan hocamdan bahsedelim; benim çok beğendiğim hakemlerden biridir. Final maçının hakemlerinden biri olan Mine hocam maçı kaybetmeme rağmen Samet Al’la iyi bir ikili oluşturdular ve hatasız sayılacak kadar güzel maç yönetti. Erzincan Bölgesi Hakemlerinden olan Pınar Aksoy bu ikinci turnuvada beraber olduk, kendisi de benden geçer not aldı. Allah yolunu açık etsin, doğru yolda kendisini tebrik ediyorum. Gümüşhane bölgesinin hakemlerinden olan Samet Al yönettiği güzel maçlarla ve iyi ahlakıyla bizim gönüllerimizi kazanıyor, buradan kendisini tebrik ediyorum. Bayburt bölgesinin tecrübeli hakemi olan Müjdat Yıldız Hocam iyi maçlar yönetti ellerine sağlık. Erzurum bölgesi hakemi olan Fatih Bastem beğendiğim ve ilerleyeceğini temenni ettiğim ve istediğim bir hakem. İnşallah en kısa zamanda yükselir kendisi öz yavrumuzdur. Selin Başyiğit’ten sonra sevdiğim ikinci hakem Giresun bölgesinden Serkan Kara’dır. Serkan Hocam en kısa zamanda B klasman olacaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum, çünkü onda bu yetenek var.
 
Bugün 03.04.2012 Ağrı yollarındayız. Gençler Kuzeydoğu Bölge Birinciliği için şu an itibari ile 10 tane rakiplerimiz gözüküyor. İnşallah burada Erzurum’u en iyi şekilde temsil ederek şeytanın bacağını kırarız, şampiyon olarak Erzurum’a döneriz.
 
Haftaya Salı günü Gençler Kuzeydoğu Bölge birinciliği müsabakasını değerlendirmesiyle beraber oluruz, hayırlı okumalar…

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2012 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.