KÜÇÜK VALİDEN TALİMATLAR

Dadaşkent Ertuğrulgazi İlkokulu Öğrencilerinden Hamza Gürler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, temsili olarak Erzurum Valisi oldu.

22 Nisan 2014 Salı 21:28
KÜÇÜK VALİDEN TALİMATLAR
Dadaşkent Ertuğrulgazi İlkokulu öğrencileri Hamza Gürler, Sıla Düzenli ve Asude Sarı, İlkokulu Müdürü Mustafa Yıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile birlikte ziyaret ettiği Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın koltuğuna oturdular. Vali koltuğuna oturan Hamza Gürler, bazı okullarda spor Salonu yapılmasını, ağaçlandırma kampanyasının başlatılmasını ve çevre düzenlemesi yapılması talimatını verdi. Kış turizmi konusunda başka ülkelerden gelen misafirlerimizi ağırlamak kayak merkezlerini gezdirmek istediğini belirtti. Zaten var olan kayak eğitim merkezleriyle beraber bütün çocuklara kayak öğretilmesini ifade eden temsili Vali, çocuk parklarının kurulmasını istedi. Emniyet Müdürüne telefonla bağlanan temsili Vali Hamza Güler, okul çevresinin güvenliğinin arttırılmasının talimatını verirken bir telefon görüşmesi de Büyükşehir Belediye Başkanıyla gerçekleşti. Belediye Başkanından okul bahçelerinin parke taşı ve parkların arttırılmasını istedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.04.2014 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.