Küçük Vali Sekmen’i aradı, ve…

admin
admin
21 Nisan 2017 Cuma 20:28
Küçük Vali Sekmen’i aradı, ve…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Erzurum Valiliği koltuğuna 8 yaşındaki Melek Nazlı Karakaya oturdu.

Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Naci Helvacı'nın vekaleten baktığı valilik makamına temsili vali olarak Ömer Nasuhi Bilmem İlkokulu 2'inci sınıf öğrencisi Melek Nazlı Karakaya geçti.

Temsili Vali Karakaya, öncelikli olarak bütün çocukların bayramını kutlayarak, "Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. 23 Nisan bize Atamızdan kalan bir armağandır. Atamızın bu bayramı bizlere armağan etmesi çocukları ne kadar sevdiğinin bir göstergesidir." dedi.

Konuşmanın ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile telefonla konuşan Vali Karakaya, Ömer Nasuhi Bilmem İlkokulu'nun eksiklikleri olduğunu ve sorunun giderilmesi için gerekenin yapılmasını istedi.

Törenin ardından Vali Vekili Helvacı, temsili Vali Karakaya ve öğretmenlere hediye verdi.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Ömer Nasuhi Bilmem İlkokulu Müdürü Orhan Çakıcı, sınıf öğretmeni Derya Ünsalar katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.