KREŞ ÇOCUKLARININ ÖRNEK DAVRANIŞI

Erzurum’da faaliyet gösteren özel bir kreş öğrencileri, yoksullarla dayanışma için evlerinden getirdikleri gıda maddelerini kolilere yerleştirerek Yakutiye Belediyesine teslim ettiler.

26 Aralık 2012 Çarşamba 08:55
KREŞ ÇOCUKLARININ ÖRNEK DAVRANIŞI

Ağaç yaşken eğilir ata sözünü canlandıran kreş yöneticileri, “Çocukların yardımlaşma ve dayanışmaya bu zamanda alışması, bu davranışın kalıcı olmasını sağlayacaktır” dediler. Kreş çocuklarının yardımları Yakutiye Belediyesi tarafından yoksul ailelere teslim edildi. Erzurum’da faaliyet gösteren özel bir kreş, örnek bir davranış gerçekleştirdi. Kreşe devam eden çocukların yoksullarla yardımlaşma ve dayanışmaları için etkinlik düzenlendi. Kreş yöneticileri, öğretmenlerin çocuklara yardımlaşmayı anlattıklarını, onlardan yoksul aileler ile paylaşmak için evlerinden gıda getirmeleri çağrısı yaptıklarını söylediler. Kreş yöneticileri, “Çocuklar evlerinden çeşitli gıda maddeleri getirdiler. Çocuklara gıda maddelerini yerleştirmeleri için koli getirdik. Elleriyle getirdikleri gıda maddelerini kolilere yerleştirdiler. Ambalajını birlikte yaptık ve Yakutiye Belediyesine getirerek sahiplerine ulaştırılmaları için teslim ettik” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2012 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.