Korona, sorumsuzluktan daha güçlü!

Herkes seleyi suya verince vaka sayı yeniden tırmanışa geçti!

admin
admin
10 Kasım 2020 Salı 07:14
Korona, sorumsuzluktan daha güçlü!

Bir yanda havaların soğuması diğer yanda kapalı mekanlardaki kalabalığın artması ve tedbirlerin gevşetilmesi sonucu, ülke çapında olduğu gibi şehrimizde de Korona vaka sayısında endişe verici bir artış baş gösterdi.

KIRMIZI BÖLGE GENİŞLİYOR!

İstanbul başta olmak üzere üç büyük kentin başını çektiği artışta diğer iller için de artık tehlike çanları çalmaya başladı. Günlük iki binin çok üstünde vaka sayısının tespit edilmesi ve Korona sebebiyle hayatını kaybeden vatandaş sayısının seksenin altına düşmemesi, yeniden alarm üretilmesine yol açtı.

ÖLÜ SAYISI DA VAKA SAYISI DA ARTIYOR!

Ne yazık ki Erzurum’da da vaziyet iç açıcı değil. Alınan tedbirlerin geniş kesimler tarafından ciddiye alınmaması ve sanki de Koronayla dalga geçer gibi hareket edilmesi sonucunda vaka sayısı 15 gün öncesine göre yeniden iki katına çıktı ve endişe verici bir tabloyla karşı karşıya kalındı. İlgililer bir kez daha tehlikeli gidişata dikkati çekerek, “yeniden sıkı önlemler alınmazsa ne yazık ki şehrimizde de ölü sayısı katlanarak artacak ve vaka sayısında patlama olacak” dediler.

Kaynak: Palandöken

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2020 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.