KÖROĞLU ORMANLARINA YENİ YOL YAPILIYOR

2013 yılında yeni yol yapım programı kapsamına alınarak ihalesinin ardından yapımına geçilen Köroğlu Ormanları orman yolunun erken yağan kar nedeniyle gecikmeli de olsa bitirilmesi hedefleniyor.

08 Ekim 2013 Salı 11:18
KÖROĞLU ORMANLARINA YENİ YOL YAPILIYOR
Oltu Orman İşletme Müdürlüğü şeflerinden Korkmaz Dursun, 2013 yılı yatırım programında yer alan 5 km’lik yol yapımının hem yangın gibi her türlü doğal afet için ulaşım konusunda kolaylık sağlayacağını hem de vatandaşların yararına olacağını belirtti.

Yol yapım çalışmasının aralıksız devam ettiğini belirten Orman İşletme Şefi Korkmaz Dursun, yol yapım çalışmalarını yerinde izledi.

Dursun, yine 2013 yılında 15 km’lik yeni bir yol yaptıklarını dile getirerek, “2013 yılında yine yatırım programı amaçlı 15 km üstyapı ve 10 km’de sanat yapısı yapımı gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu tür çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.10.2013 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.