Korgeneral Zekai Aksakallı'nın acı günü

2. Kolordu’nun Dadaş Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın kardeşi Sezai Aksakallı, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

admin
admin
12 Ocak 2018 Cuma 12:04
Korgeneral Zekai Aksakallı'nın acı günü

Kardeşinin hayatını kaybetmesiyle büyük acı yaşayan Korgeneral Zekai Aksakallı, Adli Tıp Morgu'ndan kardeşinin cenazesin teslim aldı.

2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın kardeşi Sezai Aksakallı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aksakallı'nın cenazesi Yenibosna'daki adli tıp morgundan yapılan incelemeden sonra ailesine teslim edildi. Cenazeyi teslim almaya 2. Kolordu Komutan Zekai Aksakallı da geldi. Ardından kalabalık bir araç konvoyuyla Korgeneral Zekai Aksakallı Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı. Daha sonra cenaze Küçükçekmece'deki Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılacak işlemleri takip eden 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı’nın oldukça üzgün olduğu gözlendi. Sezai Aksakallı’nın cenazesi Erzurum’un Aziziye ilçesindeki Rizekent Köyü Cami’nde 13 Ocak Cumartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

DOĞUTÜRK ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, başta Dadaş Aksakallı Paşa olmak üzere tüm eş, dost ve yakınlarına başsağlığı ve saburlar diliyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.