KORGENERAL ŞEREF ÖNGAY, 9. KOLORDU KOMUTANI OLDU

Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'na son Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla korgeneralliğe terfi eden Şeref Öngay atandı.

07 Ağustos 2014 Perşembe 11:15
KORGENERAL ŞEREF ÖNGAY, 9. KOLORDU KOMUTANI OLDU
Yüksek Askeri Şura Kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. 9. Kolordu Kumatanı Korgeneral Kamil Başoğlu'nun orgeneralliğe terfi ederek, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı olarak atanmasının ardından boşalan Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı görevine Şeref Öngay atandı. Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı görevini yürüten Tümgeneral Şeref Öngay, son YAŞ kararları ile korgeneralliğe terfi ederek Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı görevine getirildi.

Editör

Son Güncelleme: 07.08.2014 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kiyas esen 2016-07-18 16:36:58

yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz. yorum yazarken lütfen aşağıda yazılan uyarıları göz önünde bulundurunuz! oldugunuzu ogrendim gurur duydum hani sormustun tehriz ildugum gun ne yapmayi dusunuyorsunuz demistiniz ya komutanim yurt disina gidecem demistim oylede yaptim su an romaniya bucuresti de insaat ve gida ile ograsiyorum tlefonumu birakacam ararsaniz cok sevinirim ha bu arada aradim gorusturmediler kiyas esen 0040 723 445 691