KORE GAZİSİ FEVZİ ÇALIŞKAN TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 82 yaşındaki Kore Gazisi Fevzi Çalışkan son yolculuğuna uğurlandı

11 Ekim 2013 Cuma 08:36
KORE GAZİSİ FEVZİ ÇALIŞKAN TOPRAĞA VERİLDİ
Geçirdiği kalp krizi sonucu evinde vefat eden 82 yaşındaki Kore Gazisi Çalışkan için Alvarlı Muhammet Lütfü Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
Cenaze Namazının ardından Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omzunda bir süre taşınan Çalışkan'ın cenazesi Erzurum Asri Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.
Cenaze namazına katılan Vali Altıparmak Çalışkanın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Cenaze törenine, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanısıra, Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, 9. Kolordu Komutanlığı Genel Sekreteri Albay Mustafa Levent Özden, İl Jandarma Komutan Vekili Şahmettin Özdemir, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Şehit ve Gazi Aileleri Şube Müdürü Ahmet Erdoğan, Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci, askeri erkân, kurum amirleri ve yakınları katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.