KÖPRÜKÖY'DE SILA-İ RAHİM ÇOŞKUSU YAŞANDI

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Sıla-i Rahim etkinliği büyük ilgi gördü.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:31
KÖPRÜKÖY'DE SILA-İ RAHİM ÇOŞKUSU YAŞANDI
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Sıla-i Rahim etkinliği büyük ilgi gördü. 

Köprüköy Belediyesince düzenlenen Köprüköy Geleneksel Sıla-i Rahim buluşması her yıl olduğu gibi bu yılda programa katılımın büyük oldu. Geleneksel olarak her yıl yapılan ve bu yılda 4.’sü yapılan programa katılım geçen yıllara göre çok oldu. Dostluğun ve samimiyetin yaşandığı programda Köprüköylüler gönüllerince eğlendiler.

Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli yaptığı konuşmada, “Programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak sıla-i rahim programımızı artık geleneksel hale getirdik. Bu yıl 4.’sünü düzenliyoruz ve bundan sonra ki her yıl geleneksel olarak kutlayacağız. Belediye olarak maksadımız birlik ve beraberliğimizi korumak akrabalık ilişkilerini canlı tutmaktır” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, böyle güzel bir organizasyonu güzel ilçemiz Köprüköy’e kazandıran başkanımız Osman Belli’ye teşekkür ederim. Bugün burada hemşerimizle buluşup, hasret giderdik. Köprüköy ilçemiz Erzurum’un önemli ilçelerinden biridir. Sayın Başkanla birlikte güzel ve koordinasyon içerisinde Köprüköy’ümüze hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz dedi.

Köprüköy Belediye Başkanlığınca düzenlenen Sıla-i Rahim programına Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu, Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenliğil, Köprüköy Kaymakamı Osman Bilici, Garnizon Komutanı İshak Akbulut, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, Emniyet Amiri Mine Çakallı, Köprüköy Hastane Başhekimi Muhammet Dursun, Ak Parti İlçe Başkanı Rıdvan Karasu, Milli Eğitim Müdürü Latif Bağaçlı, Eski Belediye Başkanlarından Bahattin Karasu, Yasin Yıllar, Hüseyin Aras, Kamu Kurum Amirleri, ilçe ve il dışında ikamet eden çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa katılan davetlilere yemek ikramında bulunulurken, program sonunda canlı müzik eşliğinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Editör

Son Güncelleme: 01.08.2015 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.