KÖPRÜKÖY'DE HASTANEYE ULAŞIM ENGELİ

Erzurum’un Köprüköy İlçe Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayan yolda bulunan hemzemin geçidinin yapılmaması büyük sıkıntılara neden oluyor.

28 Mayıs 2013 Salı 18:29
KÖPRÜKÖY'DE HASTANEYE ULAŞIM ENGELİ
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde Devlet Hastanesi yolunu D-100 karayoluna bağlayan sokak yolundan geçen tren yolu geçtiğimiz yaz ayında yenilenmesinden dolayı yolun yaklaşık bir yıldır ulaşıma kapalı olduğu iddia edildi. Hemzemin geçidinin yapılmamasından dolayı da vatandaşlar hastaneye ulaşmak için başka güzergahları kullanmak zorunda kalıyor.

Yaşadıkları bu durum karşısında mağdur olduklarını belirten Köprüköylü vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıl tren yolunun rayları değiştirildi. Ama o günden bugüne hemzemin geçidi yapılmadı” dedi. Yolun trafiğe kapalı hale geldiğini belirten vatandaşlar, hemzemin geçidinin geçit vermemesinden dolayı hastaneye ulaşım yolunun çevre yollarla sağladıklarını söylediler.

Acil vakalarda bu çevre yollardan ana yola ulaşım sağlanana kadar da zaman kaybının yaşandığını ifade eden vatandaşlar, zamanın çok değerli olduğunu, ulaşıma kapalı olan yoldan dolayı da mağdur olduklarını belirttiler.

Köprüköylü vatandaşlar, İlçe Kaymakamından, Belediye Başkanından ve Devlet Demir Yolları Erzurum İl Müdürlüğünden hastane yolu üzerinde bulunan hemzemin geçidinin trafik ulaşımına açılması için biran önce gerekli çalışmanın yapılmasını istediler.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2013 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.