Kondu kondu, talih kuşu kondu!

Kondu kondu, talih kuşu kondu!

admin
admin
17 Temmuz 2021 Cumartesi 05:35
Kondu kondu, talih kuşu kondu!

Vedat REFAYELİ

Ali Ravi Caddesi’ni Kayakyolu’na bağlayan yol her derde deva bir yol olmuşa benziyor.

Sadece kısa yoldan ulaşım anlamında fayda sağlayan bir yol olmadı bu yol, etrafında da olumlu yönde sinerji oluşturdu.

Özellikle yol güzergahındaki konutların fiyatları bir iken, ikiye çıkarken, Büyükşehir Belediyesi bu konutları restore ederek de değerini daha da artırdı.

Hem de kısa bir süre içerisinde modern bir görüntüye yolaçan bölgede ev fiyatları astronomik seviyelere ulaştı.

Sanırım bu evlerin sahipleri şanslıymış ki, Milli Piyango’nun büyük ikramiyesini almak için bilet almalarına gerek kalmadı, talih kuşu başlarına kondu bile..

Büyükşehir Belediyesi’ni sadece elzem bu yol için bir defa değil, yol güzergahında kalan evleri de restore ederek iki defa kutluyorum.

NOT: Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay ile Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever’e de ilettim. Bu yolda yapılan kavşak uygulamaları bir kere daha gözden geçirilsin, zira kaza riskinin yüksek olduğunu gözlemliyorum. Bu konu sadece benim gözlemim değil, bölgedeki bir çok sakinin de gözlemidir, nokta.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2021 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.