KOLORDU KOMUTANI BAŞOĞLU, BAŞKAN BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ

Erzurum 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a iade-i ziyarette bulundu.

07 Kasım 2013 Perşembe 10:32
KOLORDU KOMUTANI BAŞOĞLU, BAŞKAN BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ
9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu’nu hizmet binasını girişin de karşılayarak makam odasın da ağırlayan Başkan Bulutlar, Yaklaşık yarım saat süren ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi. Ziyaret sonrasında, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ziyaret ile ilgili kısa bir bilgi verdi. Başkan Bulutlar,” Erzurum 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu’nun ziyareti iade-i ziyaretin yanı sıra fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Ziyaret sonrası Palandöken Belediyesin den ayrılan Korgeneral Başoğlu'nu, Başkan Bulutlar, makam aracına kadar yolcu etti.

Editör

Son Güncelleme: 07.11.2013 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.