Koca: Şimdi daha dikkatli olmalısınız!

Erzurum vaka sayısı en çok artan 6. İl oldu.

admin
admin
17 Eylül 2021 Cuma 06:58
Koca: Şimdi daha dikkatli olmalısınız!

Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili açıkladı. Her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarına göre Erzurum 291.05 oranına yükseldi.

Koca, illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen Covid-19 güncel vaka sayılarını açıkladı.

Koca, Twitter hesabındaki paylaşımında,” 4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Vaka sayısı en çok artan 10 il ise şunlar: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı tabloda Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop en çok artış olan iller oldu. Bakan Koca’nın, “Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız” mesajını paylaşarak duyarlılık çağrısında bulunduğu illerden Erzurum aşılama oranında ise mavi kategoride yer alıyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFahrettin Koca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.