KİTAP OKUMA YARIŞMASI TOPLANTISI YAPILDI

Kitap okuma yarışması çerçevesinde, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında okutulacak kitapların seçimi ile ilgili toplanı gerçekleştirildi.

04 Kasım 2013 Pazartesi 11:22
KİTAP OKUMA YARIŞMASI TOPLANTISI YAPILDI
İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yıldırım Akkuş, Şube Müdürü Ayhan Yanık ve 3 merkez ilçenin Eğitim Öğretimden sorumlu Şube Müdürleri Ahmet Aydın, Aydın Güven, Onur Yücesoy ile Türk Dili Edebiyatı ve Türkçe öğretmenlerinin katılımları ile kitap seçim toplantısı yapıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında kitap okuma yarışması çerçevesinde, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında okutulacak kitapların seçiminde uyulacak esaslar değerlendirildi. Öğrencilerimize toplumsal hayatımızın vazgeçilmezleri olan milli, manevi, kültürel, ahlaki değerleri ön plana çıkaran ve bilişsel-düşünsel kapasitelerini geliştiren kitapların okutulmasına karar verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, kitap okuma yarışmasında okutulacak kitapların, yarışmaya katılacak öğrenciler tarafından okunmasının yeterli olmadığı, bütün öğrencilerimizin bu kitapları okuması gerektiğini ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 04.11.2013 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.