Kitap Fuarını bekliyorum!

Kitap Fuarını bekliyorum!

admin
admin
31 Ekim 2017 Salı 12:59
Kitap Fuarını bekliyorum!

Vedat REFAYELİ

Açılışı bir süre önce bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve kendi adını da taşıyan Erzurum Fuar alanı ve Kongre Merkezi, geçekten güzel bir yatırım. Doğu’daki çevre illerin de yararlanabileceği Fuar alanı ve kongre merkezi binası bana göre eksikliği hissedilen büyük bir ihtiyaçtı. Siftah da tarım ürünlerinin tanıtılması ile başlanmıştı ve başlangıç için herkes tarafından iyi not verildi. İfade edildiğine göre her yıl yapılan kitap fuarı da burada gerçekleşecekmiş.

Onca kapalı alanı, onca araca park imkanına rağmen ben bu fuar alanında kitap fuarının akibetini merak etmekteyim. Gerçekten şehir merkezinde gerçekleştiği zamanlar gördüğü ilgiyi havalimanı yolunda olduğunda görecek mi? Yine kitap fuarı hınca hınç dolacak mı? Eğer yapılacak kitap fuarı Yakutiye parkı ve Havuzbaşı’ndaki gibi orada da ilgi görürse Erzurum’un gerçekten Türkiye’de nüfusu itibariyle en fazla kitap okuyan şehir olduğuna inanacağım. Yakutiye gibi bir şehir merkezinde kilometreye düşen gazete bayisi sayısı halihazırda ortadayken kolay kolay Erzurum’un en çok kitap okuyan şehir olduğuna inanmadım, aksi takdirde inanmam da mümkün olmayacak!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKitap Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.