KISKANÇLIK CİNAYETİNE 20 YIL

Erzurum’un Pasinler İlçesi Ardıçlı Köyü’nde 14 Aralık 2009 tarihinde imam nikahlı karısı 26 yaşındaki Gonca K’yı göğsünden bıçaklayarak öldüren kocası Menap B. Tutuklu yargılandığı Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesinde 20 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

16 Nisan 2012 Pazartesi 11:23
KISKANÇLIK CİNAYETİNE 20 YIL
Ardıçlı Köyü’nde Ailelerin rızası ile imam nikâhlı olarak evlendirilen Gonca K (26) ile Menap B (29) arasında bir süre sonra başlayan kıskançlık tartışması cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre, imam nikahlı karısı 25 yaşındaki Gonca K.,” Duydukların doğru. Sen bana kocalık bile edemiyorsun, mutlu edemiyorsun. Aklın başında olsa zaten ben başkasını aramam’ şeklindeki tahrik edici sözlerle başlayan tartışmada mutfaktan ekmek bıçağını alan Menap B. İmam nikâhlı karınsı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu.

KOCAYA 20 YIL HAPİS
Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu olarak yargılanan imam nikâhlı koca Menap B. Hakkında ‘imam nikâhlı karısını kasten öldürmek’ suçundan müebbet hapis sitemi ile dava açıldı. Mahkeme, ölen Gonca K’nın, tartışma esnasında cinayeti kusur altında işlenerek ağır tahrik hükümleri çerçevesinde işlediği kanaatine vararak 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.