KIRSAL MAHALLE YOLLARINDA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsalda yol standartlarını yükseltiyor.

admin
admin
27 Eylül 2016 Salı 18:24
KIRSAL MAHALLE YOLLARINDA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Horasan ilçesi Velibaba-Şeyhyusuf-Kemerli grup yolunda 10 kilometre yol standartlarını yükseltme çalışması gerçekleştirdi. Grup yolunda muhtelif ebatlarda menfez, istinat duvarı, kuru pere taş tahkimat işleri yapıldı. Bir kısım sanat yapılarının inşat işi ise devam etmekte.
Ayrıca iki ayrı mevkide yol güzergâhı değişikliği yapılarak yeni yol çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda il merkezine 95 kilometre ilçe merkezine de 10 kilometre uzaklıkta bulunan grup yolu hizmete sunuldu. Yetkililer, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla söz konusu bölgede yapılan bu çalışmada temel amaç karla mücadelede maliyeti düşürmek ve yolu asfalta hazır hale getirmektir. Kırsalda yapılan bu çalışmalarla vatandaşlarımıza daha konforlu ve rahat ulaşım sağlıyoruz” dedi. Bu arada söz konusu grup yolunda bu sezon sonuna kadar altyapı çalışmaları tamamlanarak, 2017 yılı içerisinde sıcak asfalt (BSK) serimi yapılacak. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.