KIRMIZI PERİ BACALARINA GÖNÜLLÜ 15 TERCÜMAN

Narman Belediyesi ve Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen Narman Kırmızı Peri Bacalarının Turizme kazandırılması projesi kapsamında İlçede ikamet eden 15 gence Bilgisayar destekli ücretsiz İngilizce dil eğitimi Kursu veriliyor.

22 Aralık 2013 Pazar 14:22
KIRMIZI PERİ BACALARINA GÖNÜLLÜ 15 TERCÜMAN
Proje kapsamında verilen İngilizce dil eğitimi kursu Narman Halk Eğitim Merkezinde devam ediyor. Proje Koordinatörü Gökhan Kenanoğlu, “Proje kapsamında kursa katılan gençlere 150 saatlik bir kurs katılım belgesi verilecek. Kurs bitiminde en önemlisi de kursiyerlerin Narman Peri Bacalarının tarihi, oluşumları ve güzelliklerini özel olarak tanıtıcı konulara hakim olacaklar Kırmızı Peri Bacalarına gelen yerli ve yabancı turistlere Peri bacalarını her yönüyle anlatabilecek seviyeye gelecekler” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2013 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.