KIRKPINAR AİLESİNİN ÖRNEK DAYANIŞMASI

İzmir’de ikamet eden Kırkpınar Sülalesi bayramın 1.gününde geleneksel hale getirdikleri bayramlaşma töreni Bornova Öğretmen evinde yapıldı.

29 Temmuz 2014 Salı 14:16
KIRKPINAR AİLESİNİN ÖRNEK DAYANIŞMASI
İzmir Ak parti Gençlik kolları başkanı Bilal Kırkpınar Kendi soyadını taşıyan tüm akrabalarını Bornova Öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma törenin organize ederek buluşturdu.
Yaklaşık 500’e yakın akraba topluluğu geleneksel olarak düzenledikleri bayramda İş adamı olan mensup üyelerinin başında gelen Hatip Kırkpınar akrabaları ile tek tek bayramlaşıp.Bir birlerine tatlı ikram ettiler.
İzmir Ak parti İl başkanı Bilal Kırkpınar yaptığı açıklamada; "1994'ten bu yana İzmir'de bayramların 1. günü aile olarak buluşuyoruz. Bu geleneğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şuan 20 yıldır bu gelenek hep var inşallah hepte olacaktır.
Daha sonra Kuran-ı kerim okutulup dualar edildi..

Editör

Son Güncelleme: 29.07.2014 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.