KİM TAKAR YASAĞI!

Erzurum’da at arabası sorunu bir türlü çözülemiyor. 3 ay önce belediye ve trafik ekiplerince yapılan denetimlerle trafiğe çıkması engellenen at arabaları yasağa rağmen Erzurum caddelerinde dolaşmaya devam ediyor.

25 Aralık 2012 Salı 12:30
KİM TAKAR YASAĞI!
At arabaları hem trafiğin akışını olumsuz etkilerken, hem de kazalara davetiye çıkarıyor. 

Erzurum’da ana arterlerdeki at arabaları tehlike saçıyor. Erzurum'da ana arterler de at arabalarının trafiğe çıkmasına yasak getirilmesine rağmen çoğu at arabası sahibi yasağa uymuyor. Trafiği tehlikeye düşüren at arabalarına sürücüler de tepki gösteriyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri at arabalarının şehir merkezinde ana arterler de trafiğe çıkmalarını engellemek için çalışmalar yapıyor. Zabıta ve emniyet ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yasak kararına uymayarak şehir merkezine girdiği tespit edilen at arabası sahiplerine yasal işlem yapılmasına rağmen at arabası sahipleri kurala uymamakta ısrar ediyorlar.

Sürücüler, “At arabaları için o kadar denetim yapıldı ama bu yasağı dinleyen yok. Bir ara ne güzel rahatladık dedik ama yine baktık ki trafikteler. İlk başlarda yapılan denetimler etkili olmuştu. Neredeyse trafikte hiç at arabası görmüyorduk. Ama yine sizlerin de gördüğü gibi at arabaları trafikte. Yetkililerden tek isteğimiz bu at arabaları trafikten kaldırılsın. Çünkü aniden yolun ortasında duruyorlar bu yüzden kazalar meydana geliyor. Yeni şoförlüğe başlayanlar için ise at arabaları tam bir kabus. Hem trafiği tehlikeye düşürüyorlar hem de çevreyi kirletiyorlar.” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 25.12.2012 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.