Kılıç ve Aydın'dan kandil mesajı

Çat ve Horasan Belediye Başkanları Kadir Gecesi münasebetiyle birer kutlama mesajı yayınladılar.

admin
admin
21 Haziran 2017 Çarşamba 03:30
Kılıç ve Aydın'dan kandil mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Arif Hikmet Kılıç, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu mübarek ayın ve bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içinde olmuşlar; ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde hareket etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çatlı hemşehrilerim olmak üzere cümle İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"

BAŞKAN AYDIN’DAN MESAJ

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Aydın tüm İslam âleminin ve Horasanlı hemşerilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti. Ramazan ayının 27. gecesi kutlanan Kadir Gecesi bu sene 21 Haziran Çarşamba günü idrak edilecek.

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü de taşıdıklarını dile getiren Başkan Kara, “Başta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasına; Suriye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Abdulkadir Aydın mesajına şöyle devam etti: “Başta Horasanlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Ayrıca bu rahmet dolu gecenin ismini taşıyan bir kul olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu gecenin ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Ülkemiz üzerinde oynan kötü oyunların artık son bulmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim.”

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2017 03:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKandilKadir Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.