KILIÇ SERT ÇIKTI

Kılıç, “Şehrin kötü görüntülerden arındırılması için kentsel dönüşüm hamlesi başlatırken böylesi ucube çirkin görüntülere müsaade edilmemesi gerekir"

15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:42
KILIÇ SERT ÇIKTI
Cumhuriyet Caddesi’nde gecekondu tarzı inşaata tepkiler artıyor. Yenigün Gazetesi’ne konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, söz konusu inşaatın çirkin bir görüntü arz ettiğini söyleyerek belediyelerin bu yanlıştan dönmeleri için uyardı.

KILIÇ; BENİM RIZIK ENDİŞEM YOK
Kafe yapımı için düşünülen inşaatın kendi işletmesinin hemen yanı başında olmasından dolayı gelen tepki gösterdiği iddia edilen Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Murat Kılıç, “Rızkın Allahtan geldiğine inananlardanım. Hiçbir zaman rızkımın yok olacağı endişesi taşımadım taşımam da. Güzel olan her şeye her zaman destek verir alkışlarım. Fakat İl Özel İdaresinin hemen önünde yaptırılan ve kaldırım işgaline vesile olan bu inşaat çirkin bir görüntü arz etmektedir” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA GÖZDAĞI
Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan ticari amaçlı kullanılan binanın hemen önünde yine aynı müstecir tarafından yaptırılması planlanan kafeye verilen iznin etik olmadığını savunan Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, inşaatın yapılmasına izin veren ve göz yuman Büyükşehir ve Yakutiye Belediye Başkanlarına da gözdağı verdi. Kılıç, belediye başkanlarının bu iznini talihsizlik olarak değerlendirdi. Kılıç, “Partimizin hiçbir belediye başkanı bu çirkinliğe müsaade etmez, edemez, etmemelidir. Erzurum’u güzelleştirmek adına elimizi taşın altına koymuşken bu çirkinlik göz ardı edilemez” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2013 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.