Kent Konseyi Başkanı Tanfer'den 15 Temmuz mesajı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
15 Temmuz 2019 Pazartesi 22:28
Kent Konseyi Başkanı Tanfer'den 15 Temmuz mesajı

Tanfer, mesajında, 15 Temmuz'da milletin tarihi yeniden yazdığını belirtti.

Türk milletinin birliğine ve dirliğine kastedilerek gerçekleştirilmesi planlanan hain darbe girişiminin, demokrasisine sahip çıkan vatandaşlar tarafından bertaraf edildiğini ifade eden Tanfer, mesajında şunlara yer verdi:

"Devletimiz, 15 Temmuz'u unutmamak ve yeni nesillere unutturmamak için '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' ilan etmiştir. Bizler bu günün 3. yıl dönümünde ülkesi için hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi anmak ve milli birlik ruhunu tekrar yaşatmak için yine meydanlarda olacağız. Kurtuluş ve Çanakkale Savaşı’nda Türk milleti cepheye nasıl koştuysa 15 Temmuz günü de vatan aşkıyla tankların önüne dikilen, kendisini bombalara, kurşunlara siper eden binlerce vatandaş darbenin önüne geçti. Türk milleti bu ve bunun gibi darbelerin yapılmasına asla izin vermeyecektir."

Tanfer, şehitlere rahmet, gazilere de uzun ömür dileklerinde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.